Search

Mina enne Sind

Updated: Apr 23, 2020


Täna, olles ära käinud filmil "Mina enne Sind", käis mu peas ära mingi kummaline klikk, mis pani nii mõndagi teisiti nägema ja tundma. Kuna eelnevalt olin palju kuulnud, et see on suur nutukas, siis varusin ka hulgaliselt taskurätikuid kaasa....Kuid mina, suur nutja ja üks emotsionaalsemaid inimesi, väljusin sealt kinosaalist ilma nutmata!? Oh ei, see ei tähendanud, et see film poleks kõnetanud, vastupidi- see puges nii sügavale minu sisse, tuues kaasa teadmise ja äratundmise, tuues kaasa midagi palju sügavamat. Vaadates seda imeilusat filmi, küsisin endalt nii mõnigi kord: "Kas mina teeksin nii?", "Kas minus oleks niipalju julgust ja armastust?". Olen koguaeg enda ellu soovinud armastust, mis oleks justkui kaunis armastusfilmis. Soovinud, et mu ellu jalutaks sisse mees, kes paneks südame puperdama, kellele silma vaadates kogeksin armastuse sügavaimat tähendust ning kes sukelduks minu sügavaimatesse hingesoppidesse, süüdates seal armastust ja usaldust. Oehh, ühesõnaga, kes tuleks ja lihtsalt käiks "armastuse klikk". Kuid minnes filmi juurde...Mis siis kui oleks võimalik seda kõike kogeda? Kogeda just seda, mida oled ette kujutanud oma parimates unistustes, kuid teades, et see ei kesta kaua...Kas minna sellesse tundesse? Astuda armastuse teele, jättes maha kõik hirmud ja nautida igat hetke, naerdes, seigeldes, kogedes armastuselaineid, mis üle pea ja rohkemgi veel kerkivad. Kas minna sinna teele, teades, et kaotad selle inimese vaid loetud kuude pärast? Siinkohal tekiks hirm kaotusvalu ees, hirm, et ilma temata on maailm jalge alt kadunud ja päike taevast kustunud-jäädes vaid pimedus ja tühjus. Kuid siis hakkasin siit edasi mõtlema. Me tegelikult ei tea ju kunagi kauaks kedagi on! Milleks siis põgeneda kui on antud võimalus kogeda armastust? Universum on ju meile pakkunud võimaluse...Kas minna suhtesse, teades, et see on ajaliselt piiratud või põgeneda ja kahetseda seda ehk terve ülejäänud elu? Siin oli koht, kus küsisin endalt: "Merlin, mida sina teeksid?" Loomulikult valin armastuse, sest armastus on ju kõik mis meil on. Armastus on kõige puhtam ja siiram tunne siin elus. Mitte armastus ei tee meile haiget, armastus ei ole valus-meie ise teeme seda oma tunnetega. Siin filmis oli veel palju mõtlemiskohti..Nii siiras, nii ilus, selline armastus! Veendun ikka ja jälle, et armastus on ikka nii ilus ja ei eksisteeri mitte ainult filmides vaid ongi meie sees ja ümber. Kuid kas oleme talle ka ukse avanud? Tean, et minus voolab armastusejõgi, mis ootab avastamist, kuid kas on olemas ka keegi kes julgeb sinna sukelduda? Seda teab vaid tema... Ela, koge, armasta! Merlin


117 views0 comments

Recent Posts

See All

Raha