Search

"Naine"

Updated: Apr 23, 2020


Näed naist, keda vaadates näed tugevust ja jõudu Näed naist, kelles on sihikindlus ja kindel samm Näed naist, kes läheb igale olukorrale vastu hirmudeta Näed naist, kes alati särab ja naeratab Näed naist, kellest kiirgab külmust Näed naist, kes seisab kohapeal ka peale suurt tuulekeerist....

Olen naine, kellel on omad nõrkused ja jõuetuse hetked Olen naine, kes vahel ei tea oma sihti ja tammub sihitult kohapeal, teadmata kuhu edasi Olen naine, kelle sees on hirmud, mida on raske ületada Olen naine, kes peidab oma kurbust sära ja naeratuse taha Olen naine, kes on seest kui laava, pulbitsedes kirge ja armastust Olen naine, kes tahaks lasta end keerisel kanda endaga lihtsal kaasa ja alluda allumatule...

Olen naine, kes soovib lihtsalt hakkama saada siin suures maailmas Olen naine, kellele on kaasa antud rohkelt armastust, et seda jagada Olen naine, kes tahab tantsida läbi elu, naeratus alati näol, valimata suunda ja usaldades südant.

Vaata mu silmadesse ja näe seda, mida välimus ei saa öelda.....


140 views0 comments

Recent Posts

See All

Raha