Search

Kuula elu sosinat

Updated: Apr 23, 2020


Kas oled mõelnud, miks mõnikord elu on "ebaõiglane" Su vastu? Kas see ebaõiglus tekitab Sinus trotsi ja soovi enam mitte midagi teha, luues ka seesmise ebakindluse? Mõnikord on raske aru saada, mis on õige või vale. Öeldakse, et me ei tee siin elus mitte midagi juhuslikku ja kunagi ei saa valesti teha. Kas ikka siiski on nii? Me saame teha väga valesid tegusid ja otsuseid ning seeläbi õppida või jätkata samas vaimus. Miks ma üldse nende asjade üle mõtisklen? Leian, et elu tuleb osata kuulata, sest ta sosistab iga päev meie kõrvu "Usalda ja kuula". Elu sosistab meile läbi sisetunde. Tuleb meelde jätta endale antud lubadused, sest kui neid eirata, siis seabki elu jala ette, tuletades vägagi selgelt meelde lubatut. Sa võid kukkuda ja leida maast selle, mida otsisid muajlt. Tuleb mõelda ja meelde tuletada, mis eesmärgiga hakkasid kunagi midagi tegema. Viimasel ajal on tekkinud justkui "haudvaikus", on kuulda hingamist, kuid mitte liigutamist. Kõik seisab ja on millegi ootel. Siinkohal tekibki paljudel küsimus, kas tehakse ikka õiget asja, kas peaks midagi muutma jne. Tulevad pinnale hirmud ja hakkab kaduma tasapind. See mis hakkab meieni jõudma, on võimas ja edasikandev, võttes meid endaga kaasa, raputades ja puhastades igal tasandil. Kes tuleb sellest välja, kes loobub, seda näitab juba sisemine enesekindlus ja soov muuta maailma läbi südame. Kui teha midagi puhta südamega, jättes hirmud kõrvale, siis kõik toimib, vastasel juhul vajutakse põhja. Kui teed ja annad tänutundes, tuleb see ka tagasi. Tuleb mõelda kas tegevus on seotud puhtalt rahaga või on seal sügavam tähendus. Tuleb meelde tuletada enda "algust ja ärkamist. "Praegune vaikus on antud järelemõtlemiseks, enesega kontakti loomiseks. Loodus on tärkamas ja koos sellega ka uued energiad. Ei ole mõtet hakata tormama ja meeleheitlikult hakata ostima uusi väljundeid. Tuleb usaldada elu sosinat.

Viimastel nädalatel on elu ka mulle midagi väga tähtsat sosistanud ja ma olen aina kuulanud ja kuulanud. Elu pani jala vahele ja piiras seda, mis võib viia südamest tänulikkuse ja silmist sära. Ta näitas, et see miski on küll oluline, kuid mitte peamine. Olen olnud vaikuses ja jõudnud tagasi sügavale tänutundesse, millega kõike edasi kannan ja vahendan. Olen valmis muutusteks, uuendusteks, mis on kõrgeimaks hüveks.

Tee, mis sa teed, aga tee südamega, sest see kannab!


118 views0 comments