Search

Miks tulla minu juurde?

Minult on juba päris mitmeid kordi küsitud, et kas ja miks nad peaks just minu juurde eraseansile tulema. Sellele on ausalt öeldes raske vastata, sest ma pole väga selline inimene, kes hakkaks end ülistama ja rääkima, et olen parim. Olen tavaliselt soovitanud tutvuda kõigepealt oma kodulehega, sest see kajastab täpselt minu olemust, kogemusi ja ehedust. Tutvudes inimese kirjutiste ja maailmavaatega, võib sisemiselt ära tunda, kas tema oleks just see, kes võiks sisimas taas sädeme süüdata ja elule teise pilguga vaatama panna. Sageli ütlevad inimesed, kes minu vastas istuvad, et tegelikult nad ju teavad seda kõike. Just! Aga sageli jääb teadmisest väheks, tegutseda tuleb ja siis juhatabki saatus meid kokku nendega, kes seda väljendavad, mis enda sees juba pikemat aega räägib. Ilmselt, kui ma kirja teel vastan, et lähed peale seanssi ära palju kergemana, ei ole see eriline motivaator, eks? Kõik ju võivad seda "teenust" pakkuda. Kindlasti, ma ei vaidlegi vastu, kuid kerguse astme saavutad Sa siiski ise, vastavalt valmisolekule ja avatusele.

Aastate jooksul olen hakanud usaldama oma tunnetust ja oskan inimest lugeda, eriti aga räägivad kehad, sest sageli peab keha hakkama saama emotsioonidega, millega inimene hakkama ei saa. Kõik käib läbi kogemuste, sisetunde ja südame. Kui päriselt tunnen, et mul pole mõnele inimesele midagi pakkuda, siis seda ka ütlen...sest nii mõnigi alustab vestlust ründavalt ja skeptiliselt. Jällegi, palun tutvuge minu kodulehel oleva infoga, enne kui mulle kirjutate.

Ma ei saa teha kedagi terveks ühe kohtumisega, kuigi sooviksin. Ma ei saa võtta ära midagi, millest Sa pole valmis vabanema. See on teinekord pikk ja emotsionaalne teekond/protsess. Ma ei saa võtta vastutust Sinu otsuste ja edasise teekonna eest. Ma ei saa midagi 100% lubada, milles pole kindel ega tea. Lähtun oma jällegi sisetundest, mida aastate jooksul usaldama olen hakanud ning toetun ka läbielatud kogemustele.

Kui Sa tuled mu juurde seansile, siis teen endast parima, et aidata Sul liikuda edasi, kuid jällegi, mina ei tee seda Sinu eest! Olen võtnud vastu otsuse ka otsuse, et ei tegele enam inimestega, kellel on sügav depressioon ja kasutavad antidepressante.

Miks ma siis ikkagi peaks "sobima"? Usun, et kogemused on need, mis on palju abiks, aitamaks näidata mingit probleemi hoopis teisest vaatenurgast, kui seda eelnevalt tehtud on. Ma lihtsalt olen selline nagu olen ja kui tunned, et see Sulle meeldib, kohtun Sinuga suurima rõõmuga. Sarnane pidi tõmbama sarnast..nagu öeldakse :)

Tõsi, tohutult palju on erinevaid tegijaid ja näen sageli oma kirjades, et ka pettumusi palju. Siinkohal pean vajadust täpsustada jällegi paari asja: Kõik siin elus käib tunnetuse kaudu, sest sisetunne on see, mis meiega kõige tugevamalt räägib. Isegi, kui oled kellegi endale valinud terapeudiks ja pärast pettud...on ka see põhjusega. Tema toob Sinus välja selle, mis senini vaid mulksus. Tahan loota, et kõik energiatöötajad teevad oma tegusid läbi südame ja oskuste. Mul pole halbu kogemusi, seega ei saa väita, et energiatöötaja püüaks kliendi võrku ja imeks energiast tühjaks. Miks peaks nii tegema?

Sul on vaba tahe ja õigus keelduda, pea seda alati meeles. Sul on olemas võimas sisetunne, kes juhatab alati õigel ajal, õigesse kohta ja ka inimesteni.

Energiapai!

Merlin


106 views0 comments

Recent Posts

See All